Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέμα γοήτρου η επικράτηση»

«Θέμα γοήτρου η επικράτηση»
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 11:43

Στον Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη παίζει το Σάββατο στις 15:30 για τη 14η αγωνιστική ο Ολυμπιακός, που μετά τον αγώνα με τη Γιουγκ, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη 13η συνεχή νίκη τους, καθώς εκκρεμεί ο αγώνας με τον ΟΦΗ, με τον Θοδωρή Βλάχο να μιλάει στο osfp.gr και να σημειώνει σχετικά.

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία αφού η πρώτη θέση δεν χάνεται. Ωστόσο πάντα όταν παίζουμε με τη Βουλιαγμένη είναι θέμα γοήτρου η επικράτηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τα πλέι οφ που θα κριθεί ο πρωταθλητής. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά στην κούραση από το ταξίδι στην Κροατία και την πρώτη ήττα της σεζόν που είχαμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους

Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις αναμετρήσεις του Europa Cup, με επτά παίκτες του Ολυμπιακού, να βρίσκονται μέσα σε αυτήν.