Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτα το παιχνίδι με τη Χίο, μετά το Αννόβερο»

«Πρώτα το παιχνίδι με τη Χίο, μετά το Αννόβερο»
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 00:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Τετάρτης (21/02), μετά την άνετη επικράτησή της με 9-2 κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, ο τερματοφύλακας του Θρύλου, Στέφανος Γαλανόπουλος, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος τόσο στο παιχνίδι με τη Χίο, όσο και σε αυτό με το Αννόβερο, για το LEN Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα νοκ-άουτ παιχνίδι που έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή στο στόχο μας που ήταν η πρόκριση. Θέλουμε και στο Final-4 να παίξουμε καλό πόλο και να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Σήμερα παίξαμε πολύ πιεστική άμυνα από την αρχή κάτι που φαίνεται και στο σκορ, στην επίθεση δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Χίο που και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Αννόβερο».

Διαβάστε επίσης

Αναχώρησαν για την Ρωσία οι «ερυθρόλευκες» (pics)

Αναχώρησαν για την Ρωσία οι «ερυθρόλευκες» (pics)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (22/02) για την Ρωσία όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο την Κίνεφ Κίρισι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

«Ήταν μια εύκολη νίκη»

«Ήταν μια εύκολη νίκη»

Ο βοηθός προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χρβόγε Κόλιανιν, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εθνικό, τόνισε στις δηλώσεις του ότι κρατάει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Πρόκριση με περίπατο!

Πρόκριση με περίπατο!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικράτησε πολύ άνετα του Εθνικού στον Πειραιά με 9-2 και πήρε μια ακόμα πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.