Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν μια πειστική εμφάνιση»

«Ήταν μια πειστική εμφάνιση»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 14:58

Στο 10-10 με την Κίνεφ στη Ρωσία έμεινε ο Ολυμπιακός, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να μιλάει στο osfp.gr και να κάνει λόγο πως η ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

«Σε γενικές γραμμές ήταν μια πειστική εμφάνιση. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, σαφέστατα όταν προηγηθήκαμε με δυο γκολ μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά πάντα δείχναμε ψυχικά αποθέματα, σε ένα ματς υψηλού στρες και επιπέδου και αρνούμασταν να φύγουμε χωρίς το αποτέλεσμα που ήταν η νίκη», ήταν τα λόγια της και συνέχισε.

«Δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα από κακές επιλογές στην επίθεση, ωστόσο θεωρώ ότι ήταν καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Και για ψυχολογικούς λόγους, είναι σα να ξεκινάμε από μηδέν, όμως στο σπίτι μας θα είναι αλλιώς, όλα θα κριθούν στον Πειραιά. Εκεί θα είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένες και έχουμε αποδείξει ότι από την έδρα μας δεν περνάει κανείς. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε και να είμαστε πολύ καλύτερες και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε!».

Διαβάστε επίσης

Κίρισι-Ολυμπιακός Live streaming

Κίρισι-Ολυμπιακός Live streaming

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Κίνεφ στη Ρωσία και έχει στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στον Πειραιά.