Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιβάλλεται να είμαστε πολύ σοβαροί»

«Επιβάλλεται να είμαστε πολύ σοβαροί»
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 15:28

Με το Αννόβερο εκτός έδρας για την ένατη αγωνιστική του Champions League παίζει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι πρώτοι και απομένοντας έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, με το οποίο θα καταφέρουν να διατηρηθούν εκεί και να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισής τους στο Final 8, που θα γίνει στη Γένοβα στις 7-9 Ιουνίου.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο, έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο Θοδωρής Βλάχος, που είπε. «Το παιχνίδι στο Αννόβερο κρύβει παγίδες. Επιβάλλεται να είμαστε πολύ σοβαροί και πολύ καλοί με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους

Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης

«Μια μέρα ακόμα» (pic)

«Μια μέρα ακόμα» (pic)

Αντίστροφη μέτρηση από τον Ερασιτέχνη για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας πόλο απέναντι στο Αννόβερο για το Champions League.