Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων»

«Προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων»
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 22:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α1, πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αλέξανδρος Γούνας, στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια, αποτελούν μια πρώτης τάξεως προετοιμασία των ευρωπαϊκών αγώνων.

«Για εμάς τα παιχνίδια αυτά σαν το σημερινό, αποτελούν μια προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη στο Παπαστράτειο με την O.S.C Βουδαπέστης όπου θέλουμε να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου που αποτελεί το βασικό μας στόχο», ανέφερε σχετικά ο Αλέξανδρος Γούνας.

Διαβάστε επίσης

Τα γιόρτασε με 28!

Τα γιόρτασε με 28!

Με 28-1 κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός.

Ανετες και ωραίες

Ανετες και ωραίες

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εύκολα του Εθνικού με 21-6 - Το μυαλό όλων στον επαναληπτικό με την Κίρισι, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Με λίγη τύχη παραπάνω»

«Με λίγη τύχη παραπάνω»

Η Ελλάδα είναι μια ποιοτική ομάδα που χρειάζεται λίγη τύχη για να επανέλθει στην κορυφή της ευρωπαϊκής γυναικείας υδατοσφαίρισης, τονίζει ο Ομοσπονδίας τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

Στην κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής πόλο των Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος.