Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επικεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης»

«Επικεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης»
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 22:51

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το καθήκον της κόντρα στον ΟΦΗ τον οποίο και νίκησε με το εμφατικό 28-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Όρβοσι.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και στον Ολυμπιακό για τη συμπλήρωση των 93χρόνων ζωής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό για τη συμπλήρωση 93 χρόνων από την ίδρυση του. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά κόντρα στον ΟΦΗ, καλύτερα και από χθες και είχαμε πολύ υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Champions League».

Διαβάστε επίσης

«Αφοσιωνόμαστε στο ματς με την Κίρισι»

«Αφοσιωνόμαστε στο ματς με την Κίρισι»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του παρά τη νίκη με 21-9 επί του Εθνικού έκανε κάποια λάθη, ενώ επισήμανε ότι όλοι είναι επικεντρωμένοι στον αγώνα με την Κίρισι.

Και τώρα, Όρβοσι

Και τώρα, Όρβοσι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Όρβοσι.

Ανετες και ωραίες

Ανετες και ωραίες

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εύκολα του Εθνικού με 21-6 - Το μυαλό όλων στον επαναληπτικό με την Κίρισι, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Τα γιόρτασε με 28!

Τα γιόρτασε με 28!

Με 28-1 κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός.