Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα από το OSFP TV η αναμέτρηση με την Κίρισι

Μέσα από το OSFP TV η αναμέτρηση με την Κίρισι
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 22:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, την ερχόμενη Παρασκευή (16/03, 19:15), αντιμετωπίζει σε ένα πολύ σημαντικό ματς την Κίνεφ Κίρισι, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», και η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι επιβεβλημένη.

Ωστόσο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αποφάσισε προκειμένου να μπορέσουν όλο και περισσότεροι να δουν τις προσπάθειες της ομάδας του Χάρη Παυλίδη, να κάνει και τηλεοπτική την αναμέτρηση.

Πως θα γίνει αυτό;

Μα φυσικά, μέσα από το OSFP TV. Έτσι, θα υπάρχει η δυνατότητα και σε όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών αλλά και εκτός Ελλάδος να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να δώσουν και εκείνοι με τη σειρά τους την αύρα τους, προκειμένου οι «ερυθρόλευκες» να πάρουν μια ακόμα σημαντική ευρωπαϊκή νίκη με την οποία θα προκριθούν στην τελική φάση της Euroleague.

«Ο Ολυμπιακός θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους φίλους του, σε ολόκληρο τον κόσμο, να παρακολουθήσουν τον πολύ σημαντικό προημιτελικό αγώνα του τμήματος πόλο γυναικών, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, θα προχωρήσει σε τηλεοπτική μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα μέσω του OSFPtv. Με αυτό τον τρόπο, τα μέλη, οι φίλαθλοι και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση αυτή, μέσω του υπολογιστή τους, του smartphone ή tablet τους ή ακόμα και απο την smart TV τους, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται!», αναφέρετε χαρακτηριστικά, στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους φίλους του, σε ολόκληρο τον κόσμο, να παρακολουθήσουν τον πολύ σημαντικό προημιτελικό αγώνα του τμήματος πόλο γυναικών, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, θα προχωρήσει σε τηλεοπτική μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα μέσω του OSFPtv. Με αυτό τον τρόπο, τα μέλη, οι φίλαθλοι και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση αυτή, μέσω του υπολογιστή τους, του smartphone ή tablet τους ή ακόμα και απο την smart TV τους, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται! #osfp #osfpgr #osfptv #olympiacos #OlympiacosSFP #PreliminaryRound #LENEuroleague #livestreaming #polo #Waterpolo #pallanuoto #women @leneuropeanaquatics @kinefsurgutneftegas @waterpolo_kinef

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για την Όρβοσι

Έτοιμος για την Όρβοσι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στην κορυφή του Α’ ομίλου του Champions League, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Όρβοσι στο Παπαστράτειο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Όρβοσι (10-7, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Όρβοσι (10-7, Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Όρβοσι στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του LEN Champions League, και θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Live stiw 17:30 από το gavros.gr / ΕΡΤ2.