Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 13:35

Μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη δίνει απόψε στις 19:15 στο Παπαστράτειο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκα κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι.

Οι «ερυθρόλευκες» στο πρώτο ματς είχαν έρθει ισόπαλες με 10-10 και πλέον με νίκη θα πανηγυρίσουν μία σπουδαία πρόκριση.

Ο συγκεκριμένος αγώνα θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το OSFP TV, με τον Ερασιτέχνη να δίνει έτσι τη δυνατότητα σε όσους δεν μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο Παπαστράτειο να παρακολουθήσουν τις κοριτσάρες του Θρύλου μέσω live streaming.

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Παπαστράτειο!

Όλοι στο Παπαστράτειο!

Ο κόσμος του Θρύλου θα πρέπει να βρίσκεται στις 19:15 στο Παπαστράτειο στηρίζοντας με τη φωνή του τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην ευρωπαϊκή μάχη της με την Κίνεφ Κίρισι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κίρισι στο Παπαστράτειο στη ρεβάνς του 10-10 της Ρωσίας και με νίκη θα πάρει μια ακόμα πρόκριση σε Final 4 της Euroleague. Live στις 19:15 στο gavros.gr / OSFP TV.

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στις 19:15 στο Παπαστράτειο την Κίνεφ Κίρισι (10-10 το σκορ του πρώτου ματς) και θέλει τη νίκη στην ρεβάνς, ώστε να σφραγίσει ένα εισιτήριο για τους «4» της Euroleague. Live streaming από το OSFP TV.

«Θα γίνει μεγάλη μάχη»

«Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Η Ευγενία Σομπόλεβα εξήγησε πώς η ρεβάνς της Κίρισι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.