Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στο Παπαστράτειο!

Όλοι στο Παπαστράτειο!
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 14:02

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αυτό θα κάνει και σήμερα, Παρασκευή (16/03) γεμίζοντας το Παπαστράτειο στις 19:15, όπου η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Κίνεφ Κίρισι στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης των «8» της Ευρωλίγκα (10-10 το σκορ του πρώτου αγώνα).

Οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να στηρίξουν τις κοριτσάρες του Θρύλου, ώστε να προκριθούν σε ακόμη ένα final 4, διεκδικώντας και στο πόλο γυναικών τον τίτλο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αποτελεί τη δύναμη του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες με τη δυνατή φωνή τους θα οδηγήσουν την ομάδα σε μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κίρισι στο Παπαστράτειο στη ρεβάνς του 10-10 της Ρωσίας και με νίκη θα πάρει μια ακόμα πρόκριση σε Final 4 της Euroleague. Live στις 19:15 στο gavros.gr / OSFP TV.

Κρίμα και άδικο!

Κρίμα και άδικο!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να νικήσουν και τη διαιτησία κόντρα στην Κίρισι και ηττήθηκαν στον Πειραιά!

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου

Οι ΓΑΥΡΟΙ που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Παπαστράτειο στις 19:15 θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα της γυναικεία ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι ζωντανά από το OSFP TV.

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στις 19:15 στο Παπαστράτειο την Κίνεφ Κίρισι (10-10 το σκορ του πρώτου ματς) και θέλει τη νίκη στην ρεβάνς, ώστε να σφραγίσει ένα εισιτήριο για τους «4» της Euroleague. Live streaming από το OSFP TV.