Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος»

«Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος»
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 21:48

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ηττήθηκε στο Παπαστράτειο από την Κίρισι με 11-10 και έτσι θα διεκδικήσει το τρόπαιο του LEN Trophy.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, δεχθήκαμε πάλι 11 γκολ. Ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη λιγότερο και εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στις προσωπικές μονομαχίες όπου η Κίρισι νίκησε κατά κράτος. Ήταν δυο παιχνίδια πολύ κοντά και τα δυο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Εμείς δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου πήραμε το προβάδισμα και θα μπορούσαμε να το έχουμε κρατήσει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και πιο πολύ λυπάμαι για αυτούς.

Ήταν συγκλονιστική η συμπαράστασή τους και θεωρώ ότι δεν φανήκαμε αντάξιοι των δυνατοτήτων μας και πικράναμε και τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος ήταν και πάλι παρών

Ο κόσμος ήταν και πάλι παρών

Κατάμεστο ήταν το Παπαστράτειο σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού και έγινε για άλλη μια φορά ο επιπλέον παίκτης της ομάδας του Χάρη Παυλίδη, παρά την ήττα.

Κρίμα και άδικο!

Κρίμα και άδικο!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να νικήσουν και τη διαιτησία κόντρα στην Κίρισι και ηττήθηκαν στον Πειραιά!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κίρισι (10-11, Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κίρισι στο Παπαστράτειο στη ρεβάνς του 10-10 της Ρωσίας και με νίκη θα πάρει μια ακόμα πρόκριση σε Final 4 της Euroleague. Live στις 19:15 στο gavros.gr / OSFP TV.