Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κλήσεις για την Εθνική πόλο Γυναικών

Οι κλήσεις για την Εθνική πόλο Γυναικών
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 00:03

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με τις αθλήτριες των δύο μεγάλων της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης (Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης), αλλά και την Αναστασία Καλαργυρού του Εθνικού που καλείται συνεχόμενα το τελευταίο διάστημα, ξεκινάει την Κυριακή (18/3) η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο Final-6 του Europa Cup.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργο Μορφέσης κάλεσε να βρίσκονται την Κυριακή οι εξής 15 πολίστριες:

Ολυμπιακός: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου

ΝΟ Βουλιαγμένης: Έλενα Κούβδου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα

Εθνικός: Αναστασία Καλαργυρού

Οι «15», θα προπονηθούν έως την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/3). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να επιλέξει τις 13 από τις 15 πολίστριες, που θα τον ακολουθήσουν στην Ισπανία για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Παρασκευή 23/3, τον νικητή του ζευγαριού Ολλανδία- Ιταλία (η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/3), ενώ την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Στόχος και πάλι η ευρωπαϊκή κούπα!

Στόχος και πάλι η ευρωπαϊκή κούπα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα πρέπει να ηρεμήσει, να αφήσει στην άκρη την Euroleague και να στρέψει με την ίδια σοβαρότητα την προσοχή της στο Len Trophy, προκειμένου να προσθέσει μία ευρωπαϊκή κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

«Η πίκρα είναι μεγάλη»

«Η πίκρα είναι μεγάλη»

Στο γεγονός ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της ήθελαν να χαρίσουν τη νίκη τόσο στον κόσμο όσο και στη διοίκηση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κίρισι η Αλεξάνδρα Ασημάκη.