Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός για την πρόκριση στον τελικό!

Σοβαρός για την πρόκριση στον τελικό!
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 13:26

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Αποφασισμένος και έτοιμος για κούπα είναι ο Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα πόλο των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (22/03) στη Χίο και σήμερα, Παρασκευή (23/03) θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr στις 18:00 (ΕΡΤPLAY1)

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι για να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο θα πρέπει να είναι απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι, περνώντας πρώτα από τον ΝΟΒ στον ημιτελικό για να διεκδικήσουν στη συνέχεια στον τελικό την κούπα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα παλέψει για την πρόκριση, κάνοντας το ένα από τα δύο βήμα για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Χίο για τον Ολυμπιακό ταξίδεψαν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης

Η αφίσα του Final-4

Η αφίσα του Final-4

Στο… πόδι η Χίος για τη διοργάνωση και την παρουσία του Ολυμπιακού.

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση, προκειμένου να ξεμουδιάσει και να είναι πανέτοιμη για το ματς με την Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.