Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αφίσα του Final-4

Η αφίσα του Final-4
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 16:59

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Χίο έχει προκαλέσει… αναστάτωση στο νησί! Πρόκειται για ένα ακόμα ελληνικό νησί που είναι «κατακόκκινο»! Με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο να ανυπομονεί για τα ματς, αλλά και για την κούπα που ετοιμάζεται να πάρει θέση στην «πλούσια» τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Μην ξεχνάμε την υποδοχή στην ομάδα, στο αεροδρόμιο, όταν έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης. Αλλά και γενικότερα τον… χαμό στη Χίο για την παρουσία του Θρύλου. Και είναι σίγουρο πώς και απόψε το Ιωνικό Κολυμβητήριο θα θυμίζει Παπαστράτειο!

Η αφίσα με τη διοργάνωση έχει κατακλύσει τόσο την πόλη όσο και γενικότερα το νησί, ενώ τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έχουν «πολιορκηθεί» από τα μικρά παιδάκια, είτε το κολυμβητήριο, είτε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή για μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο…

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός για την πρόκριση στον τελικό!

Σοβαρός για την πρόκριση στον τελικό!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Παρασκευή (23/03) τον ΝΟΒ στη Χίο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr στις 18:00 (ΕΡΤPLAY1)

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση, προκειμένου να ξεμουδιάσει και να είναι πανέτοιμη για το ματς με την Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.