Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό η Εθνική Γυναικών

Στον τελικό η Εθνική Γυναικών
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 00:24

Σπουδαία επιτυχία για την εθνική πόλο Γυναικών που έχει ως βάση της, τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα νίκησε 8-6 την Ολλανδία και πέρασε στον τελικό του Europa Cup που διεξάγεται στην πόλη Ποντεβέρδα της Ισπανίας. Με τις «ερυθρόλευκες» διεθνείς να σημειώνουν τα έξι από τα οκτώ γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αν και οι «οράνιε» προηγήθηκαν με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, η Ελλάδα με «όπλο» την άμυνα γύρισε το ματς. Στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 5-3, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, βρέθηκε και στο +4 (7-3) και παρότι η Ολλανδία πλησίασε, η Εθνική κράτησε το προβάδισμα και νίκησε με 8-6.

Ο τελικός είναι το Σάββατο στις 15:00.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 0-2, 3-1

Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα): Κόντερς, Φούρβελτ 1, Ντ. Χένε 1, Φαν Ντερ Σλουτ 1, Φαν Τούρν, Γουλβς, Νιχάους, Σέβενιχ, Φαν Ντερ Κράατς 1, Κλάασεν 1, Σλέικινγκ, Βίλεμς

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Β. Διαμαντοπούλου 1, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Χυδηριώτη, Καλαργυρού, Ελ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 15:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τελικό της διοργάνωσης και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να φέρουν στον Πειραιά την κούπα. Live από το gavros.gr/ ERT Play 1.