Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Μπούσλιε στον τελικό

Χωρίς Μπούσλιε στον τελικό
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 14:51

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, στους αγώνες που γίνονται εντός Ελλάδας στο πόλο (σ.σ.: Πρωτάθλημα και Κύπελλο) οι ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν δύο ξένους παίκτες. Κάτι που αναγκάζει τον Θοδωρή Βλάχο να κάνει... rotation σε ό,τι αφορά τους ξένους του Θρύλου.

Στον ημιτελικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης αυτός που δεν είχε αγωνιστεί ήταν ο Πάολο Ομπράντοβιτς. Στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να αφήσει εκτός τον Άντρο Μπούσλιε. Κάτι που σημαίνει πώς ο Κροάτης αμυντικός θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα και δεν θα είναι μέσα στην πισίνα.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 15:00 την ομάδα της Γλυφάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και είναι αποφασισμένος να κατακτήσει ακόμη μία κούπα. Live από το gavros.gr/ ERT Play 1.

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 15:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τελικό της διοργάνωσης και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να φέρουν στον Πειραιά την κούπα. Live από το gavros.gr/ ERT Play 1.