Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Φουντούλης

MVP ο Φουντούλης
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 16:55

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πρώτος σκόρερ στον τελικό με τη Γλυφάδα ο Γιάννης Φουντούλης. Με τα 5 γκολ που σκόραρε ο Χιώτης παίκτης του Θρύλου ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση σε γκολ σε τελικό. Ανάλογη έχουν πετύχει στο παρελθόν οι Ανδρέας Γαρύφαλλος, Κυριάκος Γιαννόπουλος, Θέμας Χατζής, Γιώργος Αφρουδάκης, Δημήτρης Κραβαρίτης, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο Γιάννης Φουντούλης, πάντως, αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, για 3η φορά στην καριέρα του. Πλέον είναι στη δεύτερη θέση στην ιστορία του κυπέλλου Ελλάδας και θέλει μία ακόμα αντίστοιχη διάκριση στο μέλλον για να «πιάσει» στην κορυφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που έχει βγει MVP τέσσερις φορές.

Διάκριση επίσης και για τον Γιόσιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος του φετινού Final-4. Κάτι που πετυχαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αφού είχε συμβεί το ίδιο και το 2016.

Διαβάστε επίσης

Ο ρέκορμαν Μυλωνάκης

Ο ρέκορμαν Μυλωνάκης

Έπιασε στη δεύτερη θέση, όσον αφορά στις παρουσίες σε τελικούς τον Χρήστο Αφρουδάκη.

Απόλυτος κυρίαρχος!

Απόλυτος κυρίαρχος!

Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των Ανδρών, νίκησε 14-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στη Χίο, κατακτώντας την 19η κούπα της ιστορίας του.

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό παρών στη Χίο και στήριξε την ανδρική ομάδα πόλο να φτάσει στην κατάκτηση ακόμη ενός Κυπέλλου στην ιστορία του.