Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής»

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής»
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 17:58

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια ακόμα κούπα για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο πόλο Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας στη Χίο. Με τον Θοδωρή Βλάχο, τον προπονητή του Θρύλου, να κάνει αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη στήριξη που παρέχει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε : «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής. Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγυα να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Μιχάλη Κουντούρη, λέγοντας ότι «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας τον κ. Κουντούρη. Ο οποίος πράγματι έχει καταφέρει, καταρχήν είναι πάντα δίπλα μας και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει έναν Ερασιτέχνη να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε πολλά αθλήματα. Συγκεκριμένα φέτος τέσσερις ομάδες διεκδικούνε ευρωπαϊκά τρόπαια, του Ερασιτέχνη και ίσως αυτό είναι ένα ρεκόρ. Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο!»

Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς επισήμανε ακόμα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup σαν προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα, να πανηγυρίζω ένα μετάλλιο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Μετά από αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γλυφάδα που βρέθηκε μετά από 25 χρόνια σε τροχιά να διεκδικεί έναν τίτλο, και τέλος θα δώσω στην ομάδα μου. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς.

Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ βρίσκομαι στην ομάδα αυτή από το 1988, και όταν το 1992 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίων της Πάτρας, όπου ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, και έκτοτε ο Ολυμπιακός μονοπωλεί στην Ελλάδα τους τίτλους και όχι μόνο αυτό έχει και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ειδικότερα τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια έχει ένα πρόσωπο και μια ομάδα με πολύ σεβασμό στο εξωτερικό».

Δεν θα μπορούσε, όμως, ο Θοδωρής Βλάχος να μην μνημονεύσει και την παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ και στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, τονίζοντας: «Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας. Αυτό το ακούτε, μπορεί να λέγεται από όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού και τους αθλητές, αλλά δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και είδατε ο κόσμος και τις δύο αυτές ημέρες έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτούς τους αγώνες. Είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεται και θέλω να τους ευχαριστήσω και για σήμερα και για χθες, και που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και αυτοί έχουν πάρει πολλές χαρές από εμάς».

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος!

Απόλυτος κυρίαρχος!

Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των Ανδρών, νίκησε 14-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στη Χίο, κατακτώντας την 19η κούπα της ιστορίας του.

Ο ρέκορμαν Μυλωνάκης

Ο ρέκορμαν Μυλωνάκης

Έπιασε στη δεύτερη θέση, όσον αφορά στις παρουσίες σε τελικούς τον Χρήστο Αφρουδάκη.