Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σα να είμαστε στο Παπαστράτειο»

«Σα να είμαστε στο Παπαστράτειο»
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 23:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Γιόζιπ Πάβιτς εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είχε και μια ατομική διάκριση στο Final-4 στη Χίο. Αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά. Με τον Κροάτη γκολκίπερ να σχολιάζει μετά τον τελικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το Κύπελλο και με τον κόσμο δίπλα μας ήταν ακόμα καλύτερα. Το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο και νιώθαμε σα να είμαστε στο Παπαστράτειο. Πήραμε την πρώτη φετινή κούπα, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και μετά την Ευρώπη».

Ξεχωριστή στιγμή για τον νεαρό φουνταριστό Δημήτρη Νικολαΐδη που άνοιξε... λογαριασμό στα τρόπαια με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Γεγονός που τον έκανε απίστευτα χαρούμενο. Και τα λόγια του ήταν: «Πρώτη κούπα για εμένα είναι μια ανεπανάληπτη στιγμή. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τους φιλάθλους που μας βοήθησαν. Συνεχίζουμε και για το πρωτάθλημα και για το Ευρωπαϊκό δυνατά!»

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη»

Κούπα και για τον Αλέξανδρο Γούνα που γύρισε στον Πειραιά και άρχισε και πάλι να κατακτά τίτλους. Ο διεθνής «ερυθρόλευκος» άσσος εξήγησε ότι «Ο πρώτος στόχος, που ήταν να κατακτήσουμε το Κύπελλο, επετεύχθη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κατακτάμε τους τίτλους που έχουμε βάλει εξ’ αρχής. Στην αρχή δεν μπήκαμε καλά αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, ήμασταν πολύ καλά. Χαιρόμαστε με την κατάκτηση του Κυπέλλου και κοιτάζουμε μπροστά για το πρωτάθλημα και πιο μετά το Final-8».

Διαβάστε επίσης