Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ρεπό» μόνο το Πάσχα

«Ρεπό» μόνο το Πάσχα
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 19:13

Μια ημέρα off ήταν το… δώρο του Χάρη Παυλίδη στα κορίτσια του Θρύλου. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το Σάββατο το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας που διεξήχθη, νικώντας 14-11 τη Βουλιαγμένη στο Καρπενήσι. Και την Κυριακή ήταν ελεύθερες για να ξεκουραστούν.

Από Δευτέρα, όμως, πέφτουν και πάλι στην πισίνα και μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει του Final-4 του LEN Trophy (13-14 Απριλίου) στο Ματαρό της Ισπανίας. Με τον Έλληνα τεχνικό να έχει προγραμματίσει προπονήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η μοναδική ημέρα που οι «ερυθρόλευκες» δεν θα έχουν προπόνηση είναι την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να περάσουν τη Λαμπρή με τις οικογένειές του. Και από τη Δευτέρα 9 Απριλίου θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

«Να κατακτήσουμε το Len Trophy»

«Να κατακτήσουμε το Len Trophy»

Αφοπλιστική ήταν στις δηλώσεις της στο gavros.gr η Αλεξάνδρα Ασημάκη, όσον αφορά τους επόμενους στόχους της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα που έγραψε ιστορία (pics)

Η ομάδα που έγραψε ιστορία (pics)

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο που κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.