Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με ισοπαλία

Πρεμιέρα με ισοπαλία
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 19:37

Την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη, στην πρεμιέρα του Europa Cup, έχασε η Ελλάδα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έμεινε στο 9-9 με την Ουγγαρία, σε ένα ματς που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η αστοχία στο δεύτερο της «στοίχησε».

Η Εθνική ξεκίνησε καλύτερα το ματς και μετά το 1-1 του πρώτου οκταλέπτου και στο δεύτερο με σερί 3-0 προηγήθηκε με 4-1 και 6-3, χάρη στα δύο γκολ του Δερβίση και ένα του Γούνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές χαμένες ευκαιρίες μέτρησαν.

Η Ελλάδα με Γενηδουνιά και Βλαχόπουλο προηγήθηκε 9-7 στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως οι Ούγγροι απάντησαν και με το τέρμα του Μάνχερζ ισοφάρισαν σε 9-9, 47 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ματς. Κι αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι η Ισπανία, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στις 21:30.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-1, 3-2.

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ 1, Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Μέτσεϊ 1, Ντ. Γιάνσικ 1, Ζ. Γιάνσικ 1, Ανγκιάλ, Μπάτορι 3, Μπεντό, Κόβατς, Βόγκελ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 2, Φουντούλης, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

Διαβάστε επίσης