Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα για Πάντοβα πριν τον Ολυμπιακό

Ήττα για Πάντοβα πριν τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 21:09

Σε ήττα υποχρεώθηκε την Τετάρτη η Πάντοβα, αντίπαλος του Ολυμπιακού για το Final-4 του Len Trophy. Η ομάδα του Στέφανο Ποστερέβο ηττήθηκε 5-4, εκτός έδρας, από το Μιλάνο και γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα στη Serie Α1 μετά από εκείνη κόντρα στην ισχυρή Οριζόντε.

Η Πάντοβα, όπως και το Μιλάνο, αγωνίζονται σε κανονικό πρωτάθλημα και όχι σε κάτι σαν πρωτάθλημα όπως το ελληνικό με δύο-τρεις γύρους, πριν τα πλέι οφ. Ωστόσο έδειξαν επηρεασμένες από τη διακοπή που είχε η Serie Α1, με το Μιλάνο να εκμεταλλεύεται το γεγονός.

Μένει να φανεί αν όντως η Πάντοβα βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση ή αν απλά οι παίκτριες της προφύλαξαν τους εαυτούς για την αναμέτρηση με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, την Παρασκευή το απόγευμα στο Ματαρό.

Η σύνθεση της Πάντοβα κόντρα στο Μιλάνο: Τεάνι, Μπαρζόν, Σαβιόλι 1, Γκοτάρντο, Κιεϊρόλο, Κασόν, Μίλο, Ντάριο 1, Σόχι 1, Νέντσα, Τίελμαν 1, Τσιαπίνι, Γκιάκον, Μεγκιάτο.

Διαβάστε επίσης

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 16:00 (LEN TV) την αντίστοιχη της Πάντοβα στον ημιτελικό του LEN Trophy με στόχο την πρόκριση σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.