Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 00:52

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy και ένα ακόμα ευρωπαϊκό κύπελλο θέλουν να κάνουν το απόγευμα της Παρασκευής (13/04, 16:00) οι κοπέλες του Ολυμπιακό. Στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό με αντίπαλο την Πάντοβα (σ.σ.: στο άλλο ζευγάρι κοντράρονται η «οικοδέσποινα» Ματαρό και η Ντουναουτσβάρος). Η ιταλική ομάδα που πέρσι ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση.

Μοναδικός στόχος για τον Χάρη Παυλίδη και τις αθλήτριές του είναι να παίξουν καλά, με καθαρό μυαλό, με συγκέντρωση και να νικήσουν την Πάντοβα, ούτως ώστε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/04, 15:00) να διεκδικήσουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο, το δεύτερο LEN Trophy στην ιστορία του συλλόγου μετά την κούπα το 2014 στη Φλωρεντία.

Η τελευταία προπόνηση έγινε την Πέμπτη και μετά ο τεχνικός του Θρύλου έδειξε βίντεο στις «ερυθρόλευκες», αναλύοντας την προσεχή αντίπαλο τους. Οι παίκτριες που υπολογίζει ο Χάρης Παυλίδης για το ματς με την ιταλική ομάδα είναι οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 16:00 (LEN TV) την αντίστοιχη της Πάντοβα στον ημιτελικό του LEN Trophy με στόχο την πρόκριση σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.