Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κερδίσουμε πράγματα ενόψει της Μπρέσια»

«Να κερδίσουμε πράγματα ενόψει της Μπρέσια»
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 15:00

Να κερδίσει χρήσιμα πράγματα από το ματς με το Παλαιό Φάληρο πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο περιφερειακός της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως αυτά τα πράγματα που θα κερδηθούν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορούν να αποτελέσουν μία πολύ καλή βοήθεια ενόψει της αναμέτρησης με την Μπρέσια για το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο περιμένουμε να επικρατήσουμε, ωστόσο είναι λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπρέσια και πρέπει να το αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε ώστε να κερδίσουμε πράγματα εν όψει του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης. Είχαμε την διακοπή για την Εθνική ομάδα, επιστρέψαμε και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε δυνατά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο τελείωμα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε επίσης

Παντού και πάντα δίπλα στον Θρύλο! (pic)

Παντού και πάντα δίπλα στον Θρύλο! (pic)

Οι ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται στο πλευρό της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην Ισπανία, δίνοντας ώθηση στις «ερυθρόλευκες» να προκριθούν στον ευρωπαϊκό τελικό.

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Κάνει το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 16:00 (LEN TV) την αντίστοιχη της Πάντοβα στον ημιτελικό του LEN Trophy με στόχο την πρόκριση σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.