Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας»

«Δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας»
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 18:59

Όταν ο Ολυμπιακός βγήκε ρυθμό, το ματς με την Πάντοβα ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Σε αυτό στάθηκε και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράμμισε «Πάμε ένα βήμα τη φορά. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τον αυριανό μας αντίπαλο. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως και σήμερα, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στην αρχή ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω και δεν είχαμε βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. Μόλις το βρήκαμε, δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας και πλέον ετοιμαζόμαστε για τον τελικό».

Συμπλήρωσε ακόμα πως « Ότι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο μας. Μας ακολουθεί παντού. Όλοι μαζί μια οικογένεια. Ακολουθούν από την μια κούπα στην άλλη. Να δώσω και συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ και ελπίζω να πάρουμε λίγο από τη δίψα και την ψυχή τους, για να συνεχίσουμε και εμείς αύριο».

Διαβάστε επίσης

 «Με την ίδια άμυνα θα κερδίσουμε»

«Με την ίδια άμυνα θα κερδίσουμε»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ειδικά στην άμυνα, δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ματαρό και την πρόκριση στον τελικό του Len Trophy.

Ερυθρόλευκος «τυφώνας»!

Ερυθρόλευκος «τυφώνας»!

Πάρτι πρόκρισης από τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον ημιτελικό, 10-4 την Πάντοβα. Το Σάββατο στις 15:00 ο τελικός.