Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέρτε μας (ξανά) το ευρωπαϊκό!

Φέρτε μας (ξανά) το ευρωπαϊκό!
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 01:36

Τη δυνατότητα να διεκδικήσει έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο έχει το μεσημέρι (15:00) του Σαββάτου (14/04) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου αντιμετωπίζει την Ντουναουτσβάρος στον τελικό του Final-4 του LEN Trophy που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας. Οι «ερυθρόλευκες» για 6η φορά από το 2014 και μετά θα συμμετάσχουν σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου και στόχος τους είναι να σηκώσουν την κούπα στην Ισπανία.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό με την Πάντοβα, νίκησε 10-4 και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τις Ουγγαρέζες που έκαναν πολύ καλό ματς κόντρα στην «οικοδέσποινα» του τουρνουά, Ματαρό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και με «όπλο» την άμυνά του και μπορεί και θα κατακτήσει τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκες» προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θέλουν να ολοκληρώσουν ιδανικά τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη κατακτώντας τον τέταρτο τίτλο του τμήματος σε διεθνές επίπεδο. Κάτι που θα τις μετατρέψει ως την πολυνίκη ομάδα του Θρύλου, σε όλα τα αθλήματα, όσον αφορά στις κατακτήσεις τίτλων!

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες να γράψουν (ξανά) ιστορία!

Πανέτοιμες να γράψουν (ξανά) ιστορία!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 15:00 την Ντουναουτσβάρος στον τελικό του LEN Trophy με στόχο να κατακτήσει ακόμη μία ευρωπαϊκή κούπα. Live από το gavros.gr/LEN TV.

Φέρτε το ευρωπαϊκό! (vid)

Φέρτε το ευρωπαϊκό! (vid)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού είναι έτοιμες να κατακτήσουν το 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους.

 «Με την ίδια άμυνα θα κερδίσουμε»

«Με την ίδια άμυνα θα κερδίσουμε»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ειδικά στην άμυνα, δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ματαρό και την πρόκριση στον τελικό του Len Trophy.