Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα!

Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα!
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 11:29

Δεν κατάφερε να σηκώσει το 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία της η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την ήττα από την Ντουναιτσβάρος στον τελικό του LEN Trophy.

Ωστόσο, δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα γι’ αυτή την ομάδα πέρα από αυτό της υπερηφάνειας. Τα κορίτσια του Θρύλου πάλεψαν για την κούπα, έχοντας και τη διαιτησία απέναντί τους, και παρά το χαμένο τρόπαιο έδειξαν ότι παραμένουν στην ελίτ της Ευρώπης, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Η επιτυχία δεν σημαίνει αυτόματα και μόνο κούπες και τίτλους, τους οποίους έχει σαρώσει τόσο το συγκεκριμένο τμήμα όσο και όλα τα υπόλοιπα των «ερυθρόλευκων». Η εξαιρετική της πορεία σίγουρα για ακόμη μία χρονιά, όμως, κάνει επιτυχημένη αυτή την ομάδα, η οποία σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον και θα καταφέρει να γράψει για ακόμη μία φορά ιστορία.

Πλέον, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα εστιάσει στους εγχώριους τίτλους, προκειμένου να σηκώσει νέες κούπες, προσθέτοντας νέες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

«Περήφανοι και για αυτή την ομάδα» (pic)

«Περήφανοι και για αυτή την ομάδα» (pic)

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη αναφέρθηκε στον τελικό της γυναικείας ομάδας πόλο, καθώς και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που έγραψαν αυτή την εβδομάδα ιστορία.