Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή από την Ισπανία

Επιστροφή από την Ισπανία
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 19:32

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής από την Ισπανία. Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν στον τελικό του LEN Trophy από την Ντουναουτσβάρος, με τη διαιτησία να παίζει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριές του θα ηρεμήσουν αρχικά μετά το τουρνουά στο Ματαρό και εν συνεχεία θα στρέψουν την προσοχή τους στα πλέι οφ της Α1 Γυναικών. Εκεί όπου ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι να κατακτήσει για μια ακόμα χρονιά το πρωτάθλημα και παράλληλα να πετύχει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Διότι από φέτος, με την καθιέρωση του Κυπέλλου και την κατάκτησή του από τον Θρύλο, οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να κατακτήσουν και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»

Ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ισπανία, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η άμυνα του Θρύλου ήταν αυτή που δεν του έδωσε την κούπα του Len Trophy.

Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα!

Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στον τελικό του LEN Trophy έχοντας και τη διαιτησία απέναντί της, ωστόσο, μόνο η παρουσία της σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό αποδεικνύει ότι παραμένει στην ελίτ της Ευρώπης.

«Περήφανοι και για αυτή την ομάδα» (pic)

«Περήφανοι και για αυτή την ομάδα» (pic)

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη αναφέρθηκε στον τελικό της γυναικείας ομάδας πόλο, καθώς και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που έγραψαν αυτή την εβδομάδα ιστορία.