Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανεπανάληπτο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός»

«Ανεπανάληπτο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 23:40

Στην ευρωπαϊκή παρουσία όλων των ομάδων του Ολυμπιακού αλλά και στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναϊτσβάρος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, φιλοξενήθηκε στον «αέρα» της «Μεγάλης μου Αγάπης» της Δευτέρας (16/04), η οποία μεταδίδεται από το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Αναλυτικά η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε:

Για τον τελικό:

«Είναι πολύ λογικό μετά την απώλεια του κυπέλλου να μην μπορείς να κοιμηθείς. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις σε ένα τελικό δεν είναι μόνο η απώλεια που σκέφτεσαι. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το νταμπλ που θα είναι μια ακόμα ιστορική στιγμή. Έχουμε συνέπεια, παλεύουμε, σίγουρα αυτό είναι που μας δίνει ώθηση και κίνητρο για του χρόνου. Πίσω από αυτό βρίσκεται η διοίκηση, ο κόσμος και είμαστε όλοι ένα».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Είναι πολύ συγκινητικό που ο κόσμος μας είναι δίπλα μας και μας εμψυχώνει. Είναι ξεχωριστό και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ταξίδεψαν ακόμα μια φορά για να είναι δίπλα μας και δείχνει τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία όλων των ομαδων Ολυμπιακού:

«Είναι ανεπανάληπτο αυτό που έχει γίνει αυτές τις μέρες με τα τμήματα του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια πήραν το χρυσό μέσα στην Τουρκία, ο κόσμος μας γέμισε το Σ.Ε.Φ. και ακολουθούν ακόμα δυο ευρωπαϊκές συμμετοχές σε φάιναλ 4, του πόλο ανδρών και του μπάσκετ ανδρών».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ακολουθούν οι ημιτελικοί με το Ρέθυμνο και οι τελικοί με τη Βουλιαγμένη, Συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας»

Διαβάστε επίσης