Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 23:50

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς στον α’ όμιλο του φετινού LEN Champions League δίνει την Τετάρτη (18/04, 18:45, ΕΡΤ 2) ο Θρύλος στο Παπαστράτειο. Αντιμετωπίζει την Μπρέσια και με νίκη περνά και μαθηματικά στο Final-8 που θα διεξαχθεί αρχές Ιουνίου (07-09/06) στη Γένοβα της Ιταλίας. Κι όχι μόνο αυτό. Εάν η Μπαρτσελονέτα ηττηθεί στην Ουγγαρία από την Όρβοσι, τότε με το τρίποντο ο Θρύλος «κλειδώνει» και την κορυφή στον πρώτο όμιλο.

Το ευχάριστο για τον Θοδωρή Βλάχο είναι το «λευκό» απουσιολόγιο. Διότι ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σε ό,τι αφορά την αποστολή, αυτή αποτελείται από τους Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα και Δημήτρη Νικολαϊδη.

Διαβάστε επίσης

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 18:45 την Μπρέσια στο Παπαστράτειο και με νίκη κλειδώνει την πρόκρισή (υπό προϋποθέσεις και την κορυφή στον όμιλό της) για το Final 8 του Champions League. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπρέσια 13-6 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπρέσια 13-6 (τελικό)

Την ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει ο Θρύλος για το LEN Champions League. Με νίκη κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8. Live στις 18:45 (gavros.gr / ΕΡΤ2).