Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα»
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 22:44

Η αναμέτρηση της Τετάρτης στο Παπαστράτειο (18/04, 18:45) με τον Ολυμπιακό είναι για την Μπρέσια τελικός. Οι Ιταλοί ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά, καθώς θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για το Final-8 που θα γίνει στη Γένοβα. Η αναμέτρηση, πάντως, έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας για την ομάδα του Σάντρο Μπόβο. Κάτι που ξέρει πολύ καλό ο τελευταίος.

Ο προπονητής της Μπρέσια, σε δηλώσεις που έκανε για το ματς στο κολυμβητήριο του Πειραιά, υπογράμμισε: «Από την αρχή της σεζόν ένας από τους βασικούς στόχους που θέσαμε ήταν να περάσουν στα τελικά, στη Γένοβα. Συνεπώς είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στο ματς στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ δυνατή. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με την εθνική Ελλάδας μαζί με τρεις πάρα πολύ καλούς ξένους».

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε, λέγοντας: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα εν έχουν χάσει στην έδρα τους. Αλλά εμείς καλούμαστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαστε έτοιμοι για “μάχη”. Στον πρώτο αγώνα δείξαμε πώς μπορούμε να τους κοντράρουμε. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση και την ίδια αποφασιστικότητα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε ένα διαφορετικό φινάλε. Θα είναι ένα ματς ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

Διαβάστε επίσης

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα

Ο Ολυμπιακός με τρίποντο κόντρα στην Μπρέσια περνά και μαθηματικά στο Final-8. Υπό προϋποθέσεις «κλειδώνει» την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 18:45 την Μπρέσια στο Παπαστράτειο και με νίκη κλειδώνει την πρόκρισή (υπό προϋποθέσεις και την κορυφή στον όμιλό της) για το Final 8 του Champions League. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ 2