Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι του!

Στο χέρι του!
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 01:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η νίκη του Θρύλου την Τετάρτη κόντρα στην Μπρέσια έστειλε και μαθηματικά τον Ολυμπιακό στο Final-8 της Γένοβας. Και τα πράγματα είναι απλά. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι για την πρώτη θέση στον α’ όμιλο του LEN Champions League. Διότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ό,τι και να γίνει, θα τερματίσει μέσα στις δύο πρώτες θέσεις. Τι χρειάζεται για να «κλειδώσει» την πρωτιά;

Με νίκη την προσεχή (13η) αγωνιστική στη Μόσχα κόντρα στην Ντιναμό, ο Θρύλος τελειώνει με την πρώτη θέση και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αλλά ακόμα και στο απευκταίο σενάριο να χάσει στη Ρωσία, τότε και πάλι έχει το πάνω χέρι. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο και θα του αρκεί κι ένας βαθμός, να μην χάσει δηλαδή, για να βγει πρώτος.

Σε ό,τι αφορά τώρα την τελική φάση στη Γένοβα και τα πιθανά σταυρώματα, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει ως ένα μεγάλο βαθμό. Στον άλλο όμιλο όλα δείχνουν πώς η Σόλνοκ θα τερματίσει στην τρίτη θέση και η Σπαντάου στην τέταρτη. Κι αν ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, στο πρώτο ματς στο Final-8 θα βρει στο δρόμο του, τους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης