Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 17:36

Ένα ακόμα σημαντικό ματς δίνει ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου (28/04, 19:15) με αντίπαλο την Ντιναμό στη Μόσχα. Για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην πρώτη θέση του α’ ομίλου και με νίκη στη Ρωσία «κλειδώνουν» την πρωτιά. Κι αυτό είναι και ο στόχος, ώστε το ματς στο φινάλε με την Μπαρτσελονέτα, στο Παπαστράτειο (09/05) να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, στο δρόμο για το Final-8 της Γένοβας (07-09/06).

Το ευχάριστο για τον Θοδωρή Βλάχο είναι πώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το ματς στη ρωσική πρωτεύουσα. Η αποστολή είναι από την Πέμπτη στη Μόσχα και απόλυτα έτοιμη για να συνεχίσει την καλή της πορεία στον όμιλο, πετυχαίνοντας την 11η της νίκη σε 13 ματς. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση… (pic)

Αντίστροφη μέτρηση… (pic)

Ακόμη μία ημέρα απομένει για το μεγάλο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία.