Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια ακόμη νίκη θα επιβεβαιώσει την δυναμική μας»

«Μια ακόμη νίκη θα επιβεβαιώσει την δυναμική μας»
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 18:20

Με νίκη στη Μόσχα ο Θρύλος είναι και μαθηματικά πρώτος στον α’ όμιλο του LEN Champions League. Αυτό το ξέρουν καλά οι «ερυθρόλευκοι» και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το διπλό στη ρωσική πρωτεύουσα. Αυτό σχολίασε και ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την Ντιναμό, λέγοντας: «Σε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό Μόσχας, παίζοντας σε συνθήκες τελικού. Η νίκη είναι και για τους δύο μας μονόδρομος».

Συνέχισε, σχολιάζοντας: «Για εμάς μια ακόμη νίκη, σε τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, θα επιβεβαιώσει τη δυναμική και την ποιότητα μας σαν ομάδα. Σαράντα μέρες πριν το Final-8, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και από εδώ και μέχρι το τέλος οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πιο αποφασισμένοι».

Διαβάστε επίσης

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό (28/04, 19:15) και με νικηφόρα αποτέλεσμα στη Ρωσία θα είναι και μαθηματικά πρώτος στο α’ όμιλο του LEN Champions League.

Αντίστροφη μέτρηση… (pic)

Αντίστροφη μέτρηση… (pic)

Ακόμη μία ημέρα απομένει για το μεγάλο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία.