Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 19:32

Η σειρά των τελικών της Α1 πόλο Γυναικών ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ. Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΝΟΒ (11/05, 21:00), στο πρώτο ματς στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν την πρώτη νίκη και να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Αλλά θα χρειαστούν όσο τίποτα άλλο τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ. Πάντα τα ματς με τη Βουλιαγμένη είναι δύσκολο και με την ώθηση του κόσμου, ο Θρύλος θα έχει το αβαντάζ.

Αυτό τόνισε και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Με την αρχηγό του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε για αυτούς τους τελικούς. Σίγουρα κάθε χρόνο η σειρά των τελικών είναι ξεχωριστή και με ιδιαίτερο σασπένς. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Φέτος έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, έχουμε χάσει μόλις το ένα και ελπίζω και στη συνέχεια να κάνουμε το ίδιο. Να έχουμε υγεία, να κάνουμε προπόνηση και νομίζω ότι όλα θα έρθουν, όπως τα έχουμε σχεδιάσει».

Η «ερυθρόλευκη» παίκτρια συμπλήρωσε πώς «Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας, τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε δίπλα μας ξεκινώντας την Παρασκευή. Στο Λαιμό είναι πιο δύσκολο να έρθουν αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

«Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

«Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Η Άλκηστη Αβραμίδου στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Θρύλος στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη που ξεκινά την Παρασκευή (11/05, 21:00).

Έτοιμες οι «ερυθρόλευκες»!

Έτοιμες οι «ερυθρόλευκες»!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Παρασκευή (11/05) στις 21:00 την Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό των πλέι οφ στο Παπαστράτειο.