Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε κάθε ματς βήμα βήμα» (vid)

«Πάμε κάθε ματς βήμα βήμα» (vid)
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 17:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στο gavros.gr η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, τόνισε μετά το τέλος του πρώτου τελικού, ότι η ομάδα της πηγαίνει βήμα βήμα κάθε ματς, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο 3-0 στα νίκες κατακτώντας έτσι το πρώτο ντάμπλ στην ιστορία της γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Πρώτο ματς με τη Βουλιαγμένη, νίκη η οποία θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο ευρεία αν δεν υπήρχε η φυσιολογική χαλάρωση στο τέλος, πως το ζήσατε από μέσα το ματς;

«Εντάξει για μένα δεν έχει σημασία το σκορ, σημασία έχει ότι δείξαμε αντίδραση στην άμυνα, παίξαμε μετά από πάρα πολύ καιρό καλή άμυνα που αυτό είναι το σημαντικό και αυτό που κρατάμε. Αν εξαιρέσεις το πρώτο οκτάλεπτο που δεχθήκαμε τρία ή τέσσερα γκολ δεν θυμάμαι, από εκεί και πέρα κρατήσαμε πολύ χαμηλά το σκορ, αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή γιατί το πάμε βήμα βήμα και από εκεί και πέρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά έδωσε παλμό στο παιχνίδι μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ξέρω ότι την Κυριακή είναι πιο δύσκολο γιατί έχει και το μπάσκετ των γυναικών την κούπα, οπότε σίγουρα είναι πιο δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι και εκεί και την Τρίτη μετά με το καλό ξανά εδώ στο σπίτι μας».

Έπαιξε κάποιο ρόλο, το ότι έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξετε κάποιο ματς. Είδαμε ότι στην αρχή, ήσασταν λίγο «κουμπομένες».

«Σίγουρα έχει σημασία. Ήμασταν εκτός ρυθμού αλλά πιο πολύ νομίζω ότι η αρχή ήταν επειδή είχαμε το άγχος γιατί όσο και να ναι είναι ένας τελικός, σίγουρα ξεκινάς λίγο μουδιασμένα, είναι λίγο το ζέσταμα, λίγο το το άγχος του πρώτου παιχνιδιού αλλά από εκεί και πέρα λυθήκαμε και δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και ευχαριστήθηκα για μια φορά φέτος την άμυνα που παίξαμε».

Διαβάστε επίσης

Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο

Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Βουλιαγμένη εκτός έδρας στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/ERTPLAY1.