Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο

Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 - 14:50

To 2-0 στη σειρά των τελικών θέλει να κάνει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/ERTPLAY1.

Οι «ερυθρόλευκες» με νίκη θα κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένες να τα καταφέρουν.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θέλουν πολύ να κάνουν το νταμπλ και τη φετινή σεζόν και να κλείσουν έτσι ιδανικά τη σεζόν και με το διπλό στο κολυμβητήριου του Λαιμού θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (15/05, 21:00, ΕΡΤPLAY1) στο Παπαστράτειο.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

Τα κορίτσια του Θρύλου διέλυσαν με 10-4 τον ΝΟΒ. Στο 2-0 οι τελικοί, την Τρίτη (15/05, 21:00) στο Παπαστράτειο σηκώνουν το πρωτάθλημα και κάνουν το νταμπλ.