Ντουντούκα
Η συλλογή με τις κούπες άρχισε από το Καρπενήσι
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζονται οι προεγγραφές των εισιτηρίων για Γένοβα

Συνεχίζονται οι προεγγραφές των εισιτηρίων για Γένοβα
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 14:28

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει το τριήμερο 7-9 Ιουνίου στο Final 8 του LEN Champions League το οποίο θα διεξαχθεί στη Γένοβα,

Η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή (11/5) και συνεχίζεται καθημερινά, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μπορούν να προμηθευτούν «μαγικά χαρτάκια» από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί - ημιτελικοί - τελικός) ανέρχεται στα 100€.

Διαβάστε επίσης

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (15/05) τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο και με νίκη θα κατακτήσει το νταμπλ.

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

Τα κορίτσια του Θρύλου διέλυσαν με 10-4 τον ΝΟΒ. Στο 2-0 οι τελικοί, την Τρίτη (15/05, 21:00) στο Παπαστράτειο σηκώνουν το πρωτάθλημα και κάνουν το νταμπλ.