ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζονται οι προεγγραφές των εισιτηρίων για Γένοβα

Συνεχίζονται οι προεγγραφές των εισιτηρίων για Γένοβα
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 14:28

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει το τριήμερο 7-9 Ιουνίου στο Final 8 του LEN Champions League το οποίο θα διεξαχθεί στη Γένοβα,

Η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή (11/5) και συνεχίζεται καθημερινά, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μπορούν να προμηθευτούν «μαγικά χαρτάκια» από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί - ημιτελικοί - τελικός) ανέρχεται στα 100€.

Διαβάστε επίσης

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (15/05) τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο και με νίκη θα κατακτήσει το νταμπλ.

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στο Λαιμό!

Τα κορίτσια του Θρύλου διέλυσαν με 10-4 τον ΝΟΒ. Στο 2-0 οι τελικοί, την Τρίτη (15/05, 21:00) στο Παπαστράτειο σηκώνουν το πρωτάθλημα και κάνουν το νταμπλ.