Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε τους κυρίους Μαρινάκη και Κουντούρη»

«Ευχαριστούμε τους κυρίους Μαρινάκη και Κουντούρη»
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 00:25

Το δικό της ευχαριστώ θέλησε να δώσει μετά το τέλος του τελικού κόντρα στη Βουλιαγμένη και την κατάκτηση του νταμπλ η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, δεν παρέλλειψε να αναφερθεί στον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

«Το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Νομίζω δεν το έχει κάνει καμία ομάδα ως τώρα. Και πρώτο ιστορικό νταμπλ. Κάναμε και το 3-0, που νομίζω ούτε αυτό έχουμε ξανακάνει. Χάσαμε το ευρωπαϊκό. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στους τελικούς, με μία ομάδα που είχε δείξει σε όλη τη χρονιά ότι είναι αξιόμαχη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στα τρία παιχνίδια. Κρατήσαμε χαμηλά το σκορ. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και τους προέδρους μας τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κουντούρη που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς όλο αυτό που λέγεται Ολυμπιακός δεν θα ήταν τόσο μεγάλο και τεράστιο. Μοναδικό που κάθε βδομάδα ένα τμήμα του Ερασιτέχνη σηκώνει μία κούπα. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Χαίρομαι να βλέπω όλα τα τμήματα μας να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να είναι κυρίαρχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης