Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλέντι μέχρι το πρωί (vids)

Γλέντι μέχρι το πρωί (vids)
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 14:36

Με την ψυχή τους γιόρτασαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρώτου και ιστορικού νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο «Madama» του Πειραιά προκειμένου να διασκεδάσουν όλες μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του πρώτου νταμπλ.

Μαζί τους βρέθηκε τόσο ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης όσο και ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος. Φυσικά από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Τάκης Τσουκαλάς. Διασκέδασε μαζί με τα κορίτσια για το πρωτάθλημα. Κι επειδή ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον ρωτά, η κούπα θα είναι την Παρασκευή το βράδυ στο στούντιο της εκπομπής "Άντε Γειά".

Η κούπα ήταν συνεχώς σε περίοπτη θέση και τα κορίτσια χάρηκαν με την ψυχή τους μια ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος, την 5η συνεχόμενη για τον Θρύλο. Δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές, ενώ πολλοί από τους θαμώνες του μαγαζιού τις... πολιόρκησαν για μια αναμνηστική φωτογραφία και εκείνες δεν τους χάλασαν το χατίρι. Επιπλέον, ανάρπαστες ήταν οι selfies που έβγαζαν με τα κινητά τους για να αποθανατίσουν αυτές τις στιγμές.

Το σίγουρο είναι ένα. Πώς έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που είχε πολλές σκαμπανεβάσματα με ό,τι έγινε στην Ευρώπη, αλλά πιστοποίησε και επιβεβαίωση την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία εντός συνόρων.

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός ο κόσμος! (vid)

Φανταστικός ο κόσμος! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο, δίνοντας έτσι ώθηση στη γυναικεία ομάδα πόλο να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Η φιέστα του ιστορικού νταμπλ (vid)

Η φιέστα του ιστορικού νταμπλ (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στον 3ο τελικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη, με την απονομή και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της κούπας του πρωταθλήματος.