Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» (vid)

«Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» (vid)
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 17:52

Στην κατάκτηση του πρώτου και ιστορικού νταμπλ από την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η φουνταριστή του Θρύλου, μίλησε στην κάμερα του gavros.gr και αναφέρθηκε στο 3-0 κόντρα στη Βουλιαγμένη, στο καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στους τελικούς, αλλά και στην χρονιά που έρχεται.

Ερώτηση: Πρώτο νταμπλ για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται.

Απάντηση: «Πραγματικά η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με 3-0. Σε μια σειρά τελικών που θεωρώ ότι η ομάδα μας έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία κυρίως επειδή βελτιώσαμε την άμυνά μας ένα κομμάτι στο οποίο αντιμετωπίζαμε πρόβλημα όλη τη χρονιά. Ο Ολυμπιακός κατέφερε να κατακτήσει το νταμπλ δηλαδή να πάρει και το Κύπελλο Ελλάδας, μια διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά φέτος και το πρωτάθλημα με 3-0 μάλιστα είναι και το 5ο σερί κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου πόλο οπότε πραγματικά το σωματείο μας έγραψε ιστορία και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό».

«Σε σχέση με τους περυσινούς τελικούς όπου θυμόμαστε καλά ότι δεν είχαμε μπει όπως έπρεπε όπως αρμόζει και στην ποιότητα της ομάδας μας και στο σωματείο ωστόσο ήταν οι συνθήκες διαφορετικές τότε, μόλις είχαμε γυρίσει από την Ευρώπη από μια απογοήτευση. Τώρα είχαμε περισσότερο καιρό να προετοιμαστούμε. Εντός εισαγωγικών μάθαμε από το πάθημα της περυσινής χρονιάς και πραγματικά από τον πρώτο αγώνα δείξαμε τι ακριβώς ζητάμε στην πισίνα καταφέραμε να έχουμε συμπαγή την άμυνά μας που είναι ένα μεγάλο όπλο σε αυτή την ομάδα. Ξέρουμε ότι όποτε κρατάμε χαμηλά το σκορ παίρνουμε τη νίκη, γιατί είμαστε μια ομάδα με πραγματικά πολλές επιλογές επιθετικά, μπορούμε να βρούμε σκοράρισμα από πολλές διαφορετικές θέσεις οπότε σε αυτούς τους τελικούς βελτιώσαμε την άμυνα και νομίζω ήταν και το κλειδί που οδήγησε σε αυτό το 3-0».

Ε: Για του χρόνου;

Α: «Γιορτάζουμε, δεν ξέρω που γιορτάζουμε αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε και του χρόνου. Όπως είπα καλό είναι να μαθαίνουμε και από αυτά που συνέβησαν φέτος. Εμείς φέτος είχαμε μια πάρα πολύ καλή εγχώρια πορεία αλλά στην Ευρώπη κακά τα ψέματα για τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση και φέτος που κάθε χρονιά στηρίζει και κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορεί η ομάδα να διεκδικεί στην Ευρώπη το απόλυτο δεν είχαμε την ανάλογη πορεία. Οπότε νομίζω ότι μάθαμε και δείξαμε ότι μάθαμε από αυτό γιατί ήμασταν πολύ καλύτερες σε αυτά τα παιχνίδια, οπότε για του χρόνου θα ευχηθώ σαφώς οι στόχοι μας στα εγχώρια τα ίδια και στην Ευρώπη μια καλύτερη πορεία για τον σύλλογο, γιατί αξίζει στον σύλλογο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης

Κατέβασε «ρολά» η Χρυσή!

Κατέβασε «ρολά» η Χρυσή!

Η Ελληνίδα γκολκίπερ απέκρουσε 10 από τα 16 σουτ που έγιναν στο τέρμα της, στον τρίτο τελικό με τον ΝΟΒ!