Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα των τελικών

Το πρόγραμμα των τελικών
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 23:58

Μετά και την πρόκριση του ΝΟΒ στον τελικό της Α1 πόλο Ανδρών, αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί είναι το πρόγραμμα των τελικών. Αλλά υπάρχουν ήδη τα δεδομένα. Και ποια είναι αυτά; Οι ημερομηνίες των αγώνων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, το 6ο συνεχόμενο που θα κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με το καλεντάρι της ΚΟΕ, η σειρά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη θα ξεκινήσει την προσεχή Τρίτη, 22 Μαΐου, από το Παπαστράτειο. Θυμίζουμε ότι στους τελικούς η σειρά των αγώνων είναι με εναλλαγές της έδρας ανά ματς.

Κάτι που σημαίνει πώς ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο Λαιμό, πιθανότατα την Πέμπτη 24/05, ενώ το τρίτο ματς ξανά στο κολυμβητήριο του Πειραιά, το Σάββατο 26 Μαΐου, αντίστοιχα. Όσον αφορά στις ώρες, αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανότατα την Κυριακή από την Ομοσπονδία.

Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες, γι’ αυτό και δεν αναφέρονται οι ημερομηνίες για το τέταρτο και το πέμπτο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και θα πρόκειται για πολύ μεγάλη έκπληξη εάν δεν «σκουπίσει» τον ΝΟΒ στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών.

Διαβάστε επίσης

Στον Καναδά ο Παυλίδης

Στον Καναδά ο Παυλίδης

Στη χώρα της βόρειας Αμερικής βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου.

Τα βλέμματα στον Λαιμό

Τα βλέμματα στον Λαιμό

Το μεσημέρι του Σαββάτου το τρίτο ματς ΝΟΒ-Χίος. Ο νικητής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Ανδρών.