Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κατακτήσουμε πολλά νταμπλ για τον Ολυμπιακό»

«Να κατακτήσουμε πολλά νταμπλ για τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 20:55

Στην φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ από την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Βάσω Πλευρίτου.

Η νεαρή πολίστρια του Θρύλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη» και στις δηλώσεις της μίλησε:

Για το γεγονός πως αποτελεί πλέον βασικό κομμάτι της ομάδας:

«Δεν παίζει σημαντικό ρόλο η ηλικία όσο το ό,τι η ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ. Για εμένα είναι σπουδαίο που από πολλή μικρή βρίσκομαι σε ένα σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό. Πλέον αποτελεί σπουδαίο συναίσθημα, να ξέρω πως η ομάδα βασίζεται και σε εμένα. Αυτό με γεμίζει και ευθύνες ώστε να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Το ταλέντο παίζει το ρόλο του αλλά αν δεν θέλεις να πετύχεις, όσο και να σε πιέσουν δεν θα το καταφέρεις. Αν κάτι το θέλεις πολύ θα φέρεις τον κόσμο πάνω - κάτω και θα επιτευχθούν οι στόχοι σου».

Για τους στόχους που έχει στη συνέχεια:

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Ολυμπιακού. Εφέτος γράψαμε ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ, αλλά στόχος είναι να το επαναλάβουμε όσες περισσότερες φορές γίνεται. Και φυσικά να επιστρέψουμε στα φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας. Μπορεί φέτος να μην το καταφέραμε και να μην κατακτήσαμε ούτε το Λεν Τρόφι, ωστόσο για ακόμη μία χρονιά ήμασταν σε ευρωπαϊκό τελικό. Όταν είσαι συνεχώς σε τελικούς σημαίνει πως συγκαταλέγεσαι στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Να πω επίσης ότι στην Ελλάδα και ειδικότερα στους τελικούς έχουμε πάντα την πίεση και το άγχος του φαβορί. Όταν είσαι στην κορυφή όλοι περιμένουν πολλά από σένα».

Για τον Χάρη Παυλίδη:

«Οι επιτυχίες μας μαρτυρούν από μόνες τους πως είναι σπουδαίος προπονητής. Ταυτόχρονα εμάς τις νεαρότερες μας έχει διδάξει πάρα πολλά πράγματα. Φωνάζει αρκετά αλλά χρειάζεται και αυτό».

Για τα κορίτσια που θέλουν να ξεκινήσουν πόλο:

«Είναι σκληρό άθλημα το πόλο και ειδικά για γυναίκες αλλά αν αρχίσεις δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Γυμνάζει όλο το σώμα, δεν βαριέσαι ποτέ. Καλό θα είναι οι γονείς να στρέψουν τα παιδιά τους γενικότερα στον αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης

«Κοκκινίζει» η Γένοβα!

«Κοκκινίζει» η Γένοβα!

Η ανταπόκριση του κόσμου για τα εισιτήρια του Final-8 του LEN Champions League είναι μεγάλη. Συνεχίζονται οι προεγγραφές.

Αποφασισμένος για το 1-0 ο Θρύλος

Αποφασισμένος για το 1-0 ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 18:30/ΕΡΤ2.