Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστιος σύλλογος ο Θρύλος»

«Τεράστιος σύλλογος ο Θρύλος»
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 13:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τεράστιο σύλλογο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Γούνας, με αφορμή την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στο πόλο Ανδρών. Ο «Άλεξ» μίλησε στο gavros.gr για τη... σκούπα κόντρα στη Βουλιαγμένη, για το Final-8 του LEN Champions League, καθώς και για το εντυπωσιακό ρεκόρ 138 νικών του Θρύλου.

«Ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή σε αυτή την χρονιά. Η αλήθεια είναι, ότι η Βουλιαγμένη ήταν πολύ πιο πιεστική στον τρίτο τελικό. Στην αρχή, δεν είχαμε τις λύσεις που ψάχναμε. Ευτυχώς στο τέλος συγκεντρωθήκαμε και βρήκε τις λύσεις που χρειαζόμασταν. Τώρα, κοιτάμε την Ευρώπη. Ελπίζω, να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί! Ό,τι καλύτερο ας έρθει», δήλωσε αρχικά.

«Ο κόσμος μας ζήτησε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, άρα είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό. Όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας έχουμε παραπάνω ρυθμό και δύναμη! Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ελπίζω, να γεμίσουμε την πισίνα και στη Γένοβα. Μακάρι, να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Το σερί 138 νικών είναι τεράστιο, είναι μεγάλο και δείχνει την δυναμικότητα του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ελπίζω, να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο αυτό το αήττητο ρεκόρ, να το συνεχίσουμε για όσα περισσότερα χρόνια μπορούμε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει κάθε χρόνο όλες τις κούπες!

Σαρώνει κάθε χρόνο όλες τις κούπες!

Ο Μιχάλης Κουντούρης δε σταματάει να σηκώνει τρόπαια και τη φετινή σεζόν, με τη δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη Θρύλο να συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.

Και αυτή η κούπα δική του!

Και αυτή η κούπα δική του!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-5 του ΝΟΒ, έκανε το 3-0 και κατέκτησε το 6ο σερί πρωτάθλημα, 32ο της ιστορίας του, φτάνοντας τα 16 νταμπλ.