Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Προ Ρέκο «ισοφάρισε» τον Θρύλο

Η Προ Ρέκο «ισοφάρισε» τον Θρύλο
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 01:18

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία για 32η φορά στην ιστορία της κατέκτησε η Προ Ρέκο, ισοφαρίζοντας τον Ολυμπιακό μια ημέρα μετά την αντίστοιχη κούπα που πήρε ο Θρύλος. Η ιταλική ομάδα νίκησε 8-5 στον τελικό των πλέι οφ της Μπρέσια και πήρε για 13η σερί χρονιά τον τίτλο εντός συνόρων. Στον τελικό του Final-6 που έγινε στις Συρακούσες, στη Σικελία, η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς έδειξε από την αρχή ότι είχε το πάνω χέρι στο ματς.

Κάνοντας εξαιρετικό ματς στον παίκτη παραπάνω με 5/7 (71%), η Ρέκο από την αρχή έλεγξε το παιχνίδι και έχτισε μια διαφορά. Μάλιστα στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1. Την ίδια στιγμή, στην άμυνα ήταν εξαιρετική. Διότι περιόρισε την Μπρέσια σε 3/12 στον παίκτη παραπάνω. Κι αυτά τα στοιχεία ήταν που έκαναν τη διαφορά και της έδωσαν αφεντός τη νίκη με 8-5, αφετέρου τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας για μια ακόμα σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 1-1, 3-3.

Προ Ρέκο: Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Αλεσιάνι 1, Μπρούνι, Μολίνα Ρίος 1, Μποντέγκας 2, Ίβιβιτς, Ετσενίκε, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς 1, Αϊκάρντι 1, Γκίτο, Βολάρεβιτς.

Μπρέσια: Ντε Λούνγκο, Γκεράτο 1. Κρ. Πρεσούτι, Γκουίντι., Πάσκοβιτς, Ρίτσο 3, Μούσλιμ, Νόρα 1, Ν. Πρεσούτι, Γιάνοβιτς, Βούκσεβιτς, Μπορέτι.

Διαβάστε επίσης