Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το come back της Σπαντάου!

Το come back της Σπαντάου!
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 09:04

Είχαμε αναφέρει στο gavros.gr πριν από μερικές ημέρες, όταν το Αννόβερο νίκησε στους δύο πρώτους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος, πώς αυτό έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη την Σπαντάου. Η οποία είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του LEN Champions League, την Πέμπτη 7 Ιουνίου (17:00) στη Γένοβα. Πλέον αυτό μπορεί να το αντιληφθούν όλοι.

Η Σπαντάου, λοιπόν, γύρισε τη σειρά των τελικών με το Αννόβερο. Κι από το 2-0 που ήταν πίσω στο σκορ, νίκησε την Τετάρτη το βράδυ με 8-6 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά, με τον πέμπτο και καθοριστικό τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή στη Γερμανία να διεξάγεται το Σάββατο (02/06, 19:00) στην έδρα του Αννόβερο.

Το «κλειδί» στον τέταρτο τελικών των γερμανικών πλέι οφ στο πόλο Ανδρών ήταν το πρώτο οκτάλεπτο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του LEN Champions League, η Σπαντάου, προηγήθηκε με 4-1. Κι αυτό ήταν το μεγάλο της πλεονέκτημα, καθώς έλεγξε το ματς. Το Αννόβερο μείωσε σε 5-3 στο ημίχρονο και πλησίασε στο γκολ στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου (7-6), αλλά το γκολ του Σταμ, 3:17 για το τέλος διαμόρφωσε το 8-6 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 2-2, 1-1.

Σπαντάου: Νεγκρεάν 2, Σταμ 2, Πιέσιβατς 2, Ντέντοβιτς 1, Ρέστοβιτς 1.

Αννόβερο: Μπργκούλιαν 2, Ράντοβιτς 2, Μπαν 1, Σέκουλιτς 1.

Διαβάστε επίσης