Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα έτοιμα στη Γένοβα

Όλα έτοιμα στη Γένοβα
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 00:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι να ανοίξει η αυλαία του πρώτου Final-8 στην ιστορία του LEN Champions League. Εκεί όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνται μαζί με την ιταλική Προ Ρέκο οι δύο πιο ισχυροί υποψήφιοι για να κατακτήσουν την κούπα.

Σε ό,τι αφορά τώρα την πόλη της Γένοβα, έχει βάλει τα… καλά της. Όλα κινούνται στους ρυθμούς του Final-8 με τον κόσμο να συζητά για την κορυφαία, διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, στο πόλο Ανδρών, που «φιλοξενείται» εκεί. Ακόμα και η χαρακτηριστική φωτογραφία που βλέπετε μαρτυρά πολλά.

Το θέμα είναι πώς όλα σε αυτό εδώ το λιμάνι, στον ιταλικό Βορρά, περιστρέφονται γύρω από το πόλο και υπάρχει ανυπομονησία για να γίνει το πρώτο σπριντ και να ξεκινήσει η δράση στην πισίνα Sciorba που θα διεξαχθεί η τελική φάση του LEN Champions League για το 2018.

Διαβάστε επίσης

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (06/06) παρευρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες που συμμετέχουν στο Final 8 σε εστιατόριο της Γένοβας.

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 στη Γένοβα την Σπαντάου για τα προημιτελικά του Final 8 του Champions League. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.