Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 12:45
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα προς την ευρωπαϊκή κούπα είναι ο Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα πόλο των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει στις 17:00 την γερμανική Σπαντάου για την προημιτελική φάση του Final 8 που διεξάγεται στη Γένοβα. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από ακόμη μία φανταστική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας κατακτήσει το νταμπλ, ενώ έχουν κάνει και μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο Champions League.

Η συγκεκριμένη πορεία στόχος όλων στην ομάδα είναι να συνεχιστεί μέχρι την κούπα και οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν στον Πειραιά το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Βέβαια, το μυαλό όλων βρίσκεται μόνο στο ματς με την Σπαντάου, όπου οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και αποφασισμένοι να για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Υπενυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (06/06) παρευρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες που συμμετέχουν στο Final 8 σε εστιατόριο της Γένοβας.