Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τελευταίες ετοιμασίες (pics)

Οι τελευταίες ετοιμασίες (pics)
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 13:06
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκινά το Final-8 του LEN Champions League στη Γένοβα. Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει από νωρίς στη… μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 17:00 τη Σπαντάου, στον πρώτο προημιτελικό. Αξίζει να σημειώσουμε πώς οι άνθρωποι της πισίνας Sciorba έκαναν το πρωί της Πέμπτης τις τελευταίες ετοιμασίες.

Είναι χαρακτηριστικό πώς από νωρίς στο κολυμβητήριο υπήρχε… πολυκοσμία από τους υπευθύνους των εργασιών που έγιναν για να «φιλοξενηθεί» το Final-8 στη Γένοβα, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της LEN.

Τα δίκτυα ίντερνετ, τα ηλεκτρονικά συστήματα, τα ρολόγια, ο φωτισμός, η ηχητική εγκατάσταση, όλα τα τσέκαραν και πάλι για να είναι έτοιμα για το απόγευμα, στην «εκκίνηση» της τελικής φάσης του LEN Champions League, στην ιταλική πόλη.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 στη Γένοβα την Σπαντάου για τα προημιτελικά του Final 8 του Champions League. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Το επίσημο γεύμα του Final-8

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (06/06) παρευρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες που συμμετέχουν στο Final 8 σε εστιατόριο της Γένοβας.