Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «βόμβα» δεν έσκασε στη Γένοβα

Η «βόμβα» δεν έσκασε στη Γένοβα
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 22:51
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Παραλίγο η πρώτη ημέρα του Final-8 να συνοδευτεί από μια τεράστια έκπληξη. Κι αυτή δεν θα ήταν άλλη από τον αποκλεισμό της Προ Ρέκο. Η ιταλική ομάδα που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου γλίτωσε τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Στον ιταλικό «εμφύλιο» με την Μπρέσια, ένα ματς για γερά νεύρα, τα βρήκε δύσκολα. Τι κι αν προηγήθηκε με 4-1. Η Μπρέσια έκανε το comeback και γύρισε το ματς, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το φινάλε, ενώ στο τέλος έβγαλε την άμυνα στον παίκτη λιγότερα. Αλλά στα πέναλτι ο Τεμπέστι έκανε δύο επεμβάσεις κι έστειλε την πρωταθλήτρια Ιταλίας στην 4άδα.

Εκεί που θα κοντραριστεί με την Γιούγκ. Η τελευταία επικράτησε 9-8 την Ζόλνοκ μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Εκεί ήταν που η κροατική ομάδα επικράτησε με επί μέρους σκορ 3-2 και μετά το 6-6 στα τρία πρώτα οκτάλεπτα που έληξαν όλα με 2-2. Έτσι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 πέρασε στα ημιτελικά και το βράδυ της Παρασκευής, στις 21:30 θα αναμετρηθεί με την Προ Ρέκο, ενώ το ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα θα ξεκινήσει στις 20:00.

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμούς ημιτελικού (vid)

Σε ρυθμούς ημιτελικού (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στην πισίνα Sciorba, λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπαρτσελονέτα (08/06, 20:00).