Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τις νίκες τις φέρνει η άμυνα» (vid)

«Τις νίκες τις φέρνει η άμυνα» (vid)
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 22:05
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 6-4 και έτσι πήρε την πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το gavros.gr μίλησε με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη, ο οποίος ανέφερε ότι τέτοιες νίκες τις φέρνει η πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού.

«Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη. Η ομάδα θέλαμε να φτάσει μέχρι τον τελικό, εκεί που τις άξιζε πιστεύω μετά από τις εμφανίσεις και τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Πιστεύω ότι παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. «Εγκλωβίσαμε» τους παίκτες της Μπαρτσελονέτα, στην επίθεση έχουμε την ποιότητα, βρήκαμε κάποιες λύσεις.

Ήτανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι εμφανιστήκαμε έτσι όπως θα έπρεπε. Έχουμε ακόμα άλλη μια δουλειά. Τον τελικό. Εδώ ήρθαμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όχι μόνο για να φτάσουμε στον τελικό. Θεωρώ ότι αν εμφανιστούμε έτσι όπως ήμασταν σήμερα πιστεύω ότι έχουμε σοβαρές πιθανότητες για να το κατακτήσουμε.

Έχουμε πει ότι σε αυτά τα παιχνίδια τις νίκες τις φέρνει η άμυνα. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας. Αυτό κάναμε, ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που του αξίζει. Θεωρώ ότι μετά από δύο χρόνια θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που πριν από δύο χρόνια το χάσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πιο τυχεροί».

Διαβάστε επίσης